Björnar

"Du skjöt ju på björnjäveln först!" Det ligger något i det.
(bilden är från aftonbladet och mannen klarade sig)



Det här med att vara sexy och bitch.

I dag är det torsdag och min mage har varit i uppror hela dagen, jag vet inte vad det handlar om.
Igår kväll åkte Anton till Kiruna för att spela in låtar och sedan en skiva, det suger. Han var Wiks lilla solstråle, vi har dock sagt att vi ska åka och hälsa på honom när han får ett par dagar över.
Tidigare OTHade (OTH - one tree hill) jag och Emily i hennes rum tills vi båda somnade i fosterställning, dock lyckades vi vakna precis lagom till middagen. Så det var ju trevligt. Jag tror inte jag är helt vaken än.
Imorrn ska jag, Elina, Ida, Emily, Elinas kompis och några till ha vin och ostkväll. Tjej och skvallerkväll med andra ord.
Hörde precis något väldigt roligt på P3, dom pratar om hurvida det är rätt att chefer kan kolla upp din FB eller blogg och sedan avskeda dig grundat på vad du skriver eller bilder där.
Radioprataren: "Så du tycker inte det är ok att en tjej t.ex. har på sig en t-shirt med trycket "Sexy Bitch" på sin blogg?"
Inringare: "Nej, det tycker jag inte. Jag är emot hela grejen med att kalla folk bitch o.s.v."
Den här bilden togs i fredags.


(Sexy Bitch Linn och Ida.)


ONSDAG

Idag kom Emily tillbaka till Wik, helt fantastiskt! Hon fick även en smärre chock när hon kom in i sitt rum och såg välkommen-hem-presenten som jag och Ida placerat där - nämligen Kevin, en hemmagjord docka iklädd stringkalsong och med Magnum XL kondom uppstickandes ur fickan utsträckt på hennes säng.
I helgen är det födelsedagsfest och avskedsfest (hemskt) i skolan, det är även tydligen hatt-tema så det får jag jobba lite på. Det kommer bli mycket fest i alla fall, det är ett som är klart.
Förhoppningsvis kommer jag snart även kunna använda min riktiga kamera och därmed lägga upp andra bilder än de tagna på mig med min webcam.



****kamera

Ja. Så höll kameran i tre dagar den här gången och jag hann inte ta ett enda vettigt kort. Tydligen tycker den inte om att åka tåg, eller så gillar den inte Uppsala. Eller så är det helt enkelt mig det är fel på! Jag hatar den.

<3

Min kamera! Den är tillbaka i mitt liv, fullt fungerande!
Jag vill tacka grabbarna på expert, Mats - min favorit tekniker som lagade min kamera och mamma som stod för kostnaderna (tillfälligt).


Kärvt och kallt och allmänt jävligt

Snor, jag avskyr snor. Inte för att det är överdrivet äckligt - det är äckligt, men det finns värre saker. Problemet är andnöden, sömnsvårigheterna, total avsaknad av smak i munnen och det efterblivna ansiktsuttrycket som kommer i och med andnöden. Jag har hellre hög feber än snor i näsan, helt ärligt.
En annan sak som gick åt helvete idag var mitt och Emilys dagliga One Tree Hill-avsnitt (en ny trevlig rutin vi satt igång). Hennes internet la ner titt som tätt och det tog oss nästan två timmar att titta på det 44 min långa avsnittet. Vi missade dessutom de sista två minuterna helt eftersom... jag orkar inte ens gå in på varför men det var överdrivet störigt. OCH(!) jag är pank. 2010 kunde börjat bättre, jag förväntar mig stordåd som kompensation.

Goddag

Jag var ute på raj för första gången på felera dagar igår. Faktum är att det nästan var första gången jag var ute från mitt rum på flera dagar också. Jag har varit sjuk. Nu är klockan ca kvart över två nästa dag och jag tänker låta bilden jag just tog tala för sig själv.



RSS 2.0