Därmed basta!

Oj, det händer så mycket nytt och roligt i mitt liv att jag inte vet vart jag ska börja. Nej, jag skojade bara. Men det händer faktiskt roliga nya saker i mitt liv. Bara idag t.ex. har jag betalat min internatavgift från min internetbank för första gången. Mhm, just det.
Imorrn ska jag och Bodil ha en "sister are doing it for themselves-kväll". Direkt översatt. Systrar gör det för sig själva...nej, det blev inte rätt. Hur som helst ska vi umgås lite på tumanhand.
Sen blir det fest fredag och lördag. Förhoppningsvis sjukt mycket fest.

Och nej Minna, du vet inte vad det är du ska få i julklapp. Vad du än tror kan jag garantera att det är fel. Hoho.

Jag sitter i skolan så jag kan inte ta några bilder på mig, håll till godo med denna tills vidare!


Ferre

Det ska bli skönt med en ny vecka så jag får lite tid att vila upp mig. Här går det nämligen till så att man vilar sig i veckorna istället för på helgerna.
I fredagas var det hur som tokmycket fest och väldigt roligt. Det var t.o.m. en kille som lyckades spy i en frysbox i tron om att det var toaletten... jag vet inte hur mycket han hade druckit. Det hörde dock kanske inte till festens höjdpunkt. Idag har jag bakat vegansk chokladkaka och sett på American Psycho. Och jag får ändå erkänna att Bale var bra i den. Lite i alla fall.
Vi har även fått rida, jag och Julia. På JÄTTESTORA hästar som hetter Fakir och Fernando. Vi ska tillbaka dit nu på tisdag.

På fredag blir det knytkalas med hela konstlinjen uppe i vår ateljé och jag och Emiliy planerar att dricka Sebastian i vår klass under bordet. Han vet inte om det än, men jag tror han kommer uppskatta gesten. Emiliy har för övrigt startat en citatbok varav några lyder: "I'm very generous when it comes to my ass", "Ska du med ut och gå? -Nej, jag måste bajsa." och "I didn't get as drunk as I intended last night." Fina stunder.


It's getting better, man.

Jag sitter hemma i Norrköping och lyssnar på dålig musik (Lady Gaga - Paparazzi för att precisera). Hur skönt det än är att vara hemma så är det faktiskt ännu skönare att inte känna panik inför att åka tillbaka till Wik. Det känns faktiskt bara roligt. Det ger en fin balans i mitt liv. Istället för att inte ha nåt riktigt hem har jag två.

Planer framöver:
 
- Fest nästa vecka. (mycket fest hoppas jag)
- Bio/fika med syster nästa vecka.
- Finbesök av bror och Petter i mitten av oktober.
- White Lies 4e november.
- New Moon 20e november.
- Ha roligt.
- Sjukt mycket andra saker.
- Annat igen o.s.v.

Jag har även tryckt en tröja med mannen för alla åldrar/tider och kön: Christopher Walken. Jag lägger upp en bild på den. Ska även trycka en med min bror, lägger upp en bild på den med sen när den är tryckt.





Lord of the Linn

Jag sitter i skolans datasal med Elina och Carl. Jag kände att jag var tvungen att lägga upp denna bild som jag hittade på morgonens datalektion. (Jag var inte överdrivet närvarande. Jag kan rent av ha somnat vid ett par tillfällen.)
Det var bara det jag vill säga.



Inte så pryda precis

Så här på söndags eftermiddagen kan jag lungt konstatera att folk inte alls var så väluppförda i helgen som jag trodde att de skulle vara. Känns skönt ändå. Jag ska inte gå inte på detaljer om allt som hände/sades/gjordes, även om jag gärna skulle vilja. Det kan ju hända att nån från skolan läser detta sen. Det ska jag dock säga, här skvallras det! Folk (inklusive jag) suger i sig rykten och skvaller som om det vore viktigt för överlevnaden. Men det hör till antar jag, vad skulle man annars göra med drygt 80 personer mitt ute i skogen? Nej, just det.

Klockan är tre minuter över tre och jag borde kanske börja fundera på lunch, eller i alla fall frukost. Vi får se vad som hinns med. Jag ska antagligen iväg och rida med Julia från "Ume" senare idag. Hoppas det går bra för det vore rent av idylliskt att rida runt här.
Imorse greps jag av en stark hemlängtan, annars har den här veckan gått riktigt bra. Så jag funderar på om jag ska hem nu i helgen som kommer eller helgen efter det. Nåt av det blir det i alla fall.



Lite lätt bakfull en söndag.


Måndag kväll

Idag har jag "rott" här på Wik. Jag vill inte kalla det ro för det var mer en kamp mot båten, vädret och vassen. Men roligt var det.
Vi pratade även öppet under lunchen om gråtattacker. Det var så sjukt skönt att höra att det är fler än jag som ligger och väter papper på sina rum ibland. "Väter papper", gud vad äckligt det lät.

Det slog mig i söndags när jag satt i bilen på väg från farmors minneslund (klockan var runt 4 för att vara petig) att detta faktiskt är mina framtida minnen jag lever. Jag ska göra mitt bästa för att inte låta flummig och dum-djup nu. Det kändes för en sekund som om jag blivit upplyst, inspirerad och motiverad på samma gång att bara leva mitt liv. Det var lite av en fantastiks känsla, jag hoppas den kommer tillbaka och håller i sig längre nästa gång. Då ska jag uträtta något stort... 

                                                        Vad Linn gör när ingen stör:





Snor i näsan och spindlar på rummet.

Jag sitter på mitt rum. Jag borde kanske egentligen vara social men jag orkar inte. Jag är förkyld och har flängt på stan hela dagen. Det blev tråkigt nog så fel att jag blev tvungen att skippa brandövningarna på eftermiddagen. Det skär i hjärtat att medge men shoppingen kändes viktigare. Min stads-partner hette Emily Long och kommer från Ohio, med andra ord har jag fått träna på mitt engelska uttal idag. Men det var roligt. Jag hittade ett armband och några boxertrosor också.
Jag har även fått smaka på hur illa landsortsbussarna går då vår buss var sen till vårt byte och lämnade oss strandade mitt på ett fält. Lyckligtvis hade vi snälla skolkompisar som kom till undsättning.

Onsdagskvällen spenderades ute på Broholm hos syster. Det var grymt skönt att få komma bort lite från skolan och träffa Dahlman/Höglunds.

I övrigt ska jag gå med i café-gruppen, tror jag i alla fall. Jag tycker om dom. Dessutom har jag lyckats kolla på Twilight innan den andra helgen infann sig på min nya skola. Jag ser det lite som en pinsam bedrift!
Jag ska hem även denna helg och det ska bli väldigt skönt. Nästa blir det dock till att stanna här på mitt spindelinfekterade rum (jag tror helt seriöst att det finns ett bo någonstans här inne), det är ju kulturnatt och då måste man vara kvar.
Godnatt, eller ja, godkväll i alla fall.

RSS 2.0