Sjunde mars

Något mycket roligt hände nyss:
Emily ringer mig: "I'm coming over!" Jag svarar "ok, just let me put some pants on." (just den här konversationen har vi ovanligt ofta) Hur som helst rycker hon upp min dörr 20 sek senare, säger "I just drooled!", springer in på mitt rum varpå hon skriker "I have to fart!" och släpper en fis som inte är av denna värld och DÅ(!) knackar det på min dörr och in kommer... Calle Kristiansson!
Det var bara en väldigt udda scen i mitt liv. Väldigt rolig också. Calle förstod inte alls vårt redan pågående skrattanfall som inte direkt avtog när han klev in.

I övrigt har jag haft en jättefin födelsedag med frukost på sängen, sång i telefonen, lunch och bio inne i stan och sedan plättar och film på kvällen. Jag känner mig tillfreds med mitt liv!

Livet i veckan

Det har varit en tuff vecka. Först var jag nära på att inte ta mig tillbaka till Wik efter lovet på grund av all jävla snö, sen fick jag meddelande igår om att jag missat en betalning i december vilket ändrade min ekonomiska status från tät till inte tät alls på bara ett par minuter. Idag lyckades jag dessutom falla på arslet så hårt att jag slog undan benen på Emily och nu har blåmärken på höften och knät. Vad hän?! Varför all denna otur?
Annars har jag det ju ganska bra, bli fest på fredag, kanske imorrn också om Idol-Calle kommer och hälsar på. OCH självklart: Andra Chansen på lördag (roligast av allt!)! Nu närmast bli det en bok och sendan en biljardmatch i skolan.

I övrigt har jag fått sommarjobb på Kolmården i sommar igen, skönt! Och dessutom är det ju min födelsedag på söndag så då ska vi baka en... eller inte, med tanke på att jag glömt inhandla så mycket som ett ägg. Aja, det blir nog trevligt. Jag kan ju alltid äta ris och bönor.
Jag måste också KLIPPA MIG.



RSS 2.0