O M G

Jag har  mycket roligt framför mig just nu, det är helt utan rim och reson. Imorrn ska jag och Emily ha slumberparty med bakning, ansiktsmasker, film och skvaller. Sen på fredag drar vi till Norrköping och gör staden under helgen, och slutligen på tisdag ska jag och fyra fina flickor från Wik se New Moon inne i Uppsala. Ni hör ju själva. Helt sjukt mycket kul.
Igår hade jag myskväll med Bodil, vi åt tacos och såg Little Miss Sunshine som jag inte sett tidigare. Låten "Superfreak" har stigit till nya höjder för mig nu.
Snart är det lunch och jag är fruktansvärt hungrig - som alltid här - så jag hoppas det blir något gott. Vilket det brukar bli. Maaaat.
...jag har koncentrationssvårigheter nu så jag slutar skriva här. Hej då.


Att åka från ett hem till ett annat.

Om knappt två timmar tar jag tåget tillbaka till Uppsala. Jag känner mig rastlös, kan inte riktigt sitta still. För hur mycket jag än trivs på Wik så är det himmelskt att vara hemma bland familj och vänner i en stad jag känner. Jag har inte träffat min bror idag, jag har inte sagt hej då. Och nu ses vi kanske inte förrän straxt innan jul. Det känns dock väldigt skönt att ha onsdagen att se fram emot. Minna och jag har redan konstaterat att konserten och allt runt det ska bli grymt men höjdpunkten är ändå att vi äntligen ses. Det har gått nio veckor nu, så länge har vi ju aldrig varit ifrån varandra.

Nu ska jag sluta deppa och hjälpa mamma med pizzabaket.




RSS 2.0