White Lies

Nu, bara för att inte vara sämre än Minna, så skriver jag ett till inlägg.
Nästa onsdag ska jag, Minna, Bodil och Magnus på White Lies på Berns i Stockholm. Ska bli grymt roligt. Som vanligt finns det inte mycket planerat runt det här, väldigt steriotypiskt för familjen. Jag hoppas du(Minna) har lite överseende med det här med tanke på att du åker ända från Karlstad. Det kanske inte går så bra med tåg till Uppsala. Jag brukar aldrig boka biljetter i förväg så jag vet inte.
Jag insåg precis att jag inte har någon aning om vad som händer om man är sen med en räkning. Men jag har ingen lust att ta reda på det så jag tänker nog betala min hyra idag.

När jag är tillbaka på Wik har jag bestämt mig för att börja på en målning. Jag blev grymt inspirerad och sugen när jag såg att Emily hade gjort en sjukt cool tavla under lovet. Jag lär nog försöka mig på att måla en häst. Alltså borde jag beställa nån snygg plansch från Allposters i svartvitt för att balansera upp. Möjligtvis Butch Cassidy and the Sundance Kid, men åandra sidan kanske jag inte vill ha både cowboysare och hästar på väggarna. Only future will tell.

(måste flika in att jag till min stora lycka lyckades sätta på tvn i tid till ett avsnitt av Man Vs. Wild. Bara därför ska jag lägga upp en bild på Bear Grylls, min framtida man.)






Jag hittade även den här bilden på min dator. (Fråga inte vem som sparat den. Jag vet, jättekonstigt!)
Jag lägger upp den också.


Hej igen bloggen

Oj, vad länge sen det var jag skrev. Nu är jag hur som helst hemma i Norrköping och under de senaste dagarna har jag festat(med vänner), sett film (med vänner), gått promenader (med vänner), ätit våfflor (ja, med vänner) och idag ska jag ha ett Supernatural-maraton (med bror). (oj, vad störigt det blev med alla parenteser. Förlåt.)
Annars har jag hängt i vår numera minst sagt kompakta lägenhet tillsammans med mor, far och hantverkare. På lördag åker jag till Uppsala där jag och Elina ska ut och roa oss på allhanda sätt. Nästa helg är det dessutom Hallowenfest på Wik och jag har ingen aning om vad jag ska gå som! Hjälp någon??
Jag såg idag att Minna hade skickat bilderna från midsommarafton och det slog mig hur extremt skabbig alla såg ut. Inget illa menat nu, jag var själv i topp tre. Minst. Men ändå, det var inte riktigt så jag mindes det...eller var det det?

The Slottsfest

Igår tog den omtalade slottsfesten äntligen plats. Det var verkligen sjukt kul, vi fick se våra lärare spela slottets tidigare ägare Horn, Sparre och Bielke samt en drös andra adliga människor. Detta innebar alltså att jag bland annat fick se två av mina lärare i tights och peruk, vilket lite av gjorde min kväll. Sen blev det runtvandring, mat och livemusik. Vi blev även adlade.
Kvällens höjdpunkter var nog Sebastian på dansgolvet(han körde allt från eget till Travolta) och Antons skrik av skräck(Norrlands lugnaste dog nästan när han såg vår utspökade teaterlärare). Fast Ulrikas uppsyn i förmiddags tog nästan priset. Det var bland det mest bakfulla, håglösa nästan döda uttryck jag någonsin sett. Jag hade väldigt roligt. Jag ska väl inte skryta med att vara överdrivet pigg jag heller, jag gick upp, åt lunch, gick och la mig i tre timmar och vaknade igen, gick upp, åt kvällsmat och nu tänker jag sova igen. Men först så lägger jag upp en bild på mitt nya hår. Jag vill också be om ursäkt för att jag ser ut som jag gör men det var en hård kväll. Kan faktiskt säga att jag börjar längta hem nu, det ska bli skönt att komma bort från Wik-livet om en vecka även om jag gillar det enormt.


Hej

Något väldigt konstigt hände med mitt senaste inlägg. Därför lägger jag upp det igen. Det är alltså inte fredag för er som undrar. Idag är det tisdag. Idag ska jag inte till Uppsala och köpa klänning, mat och sprit - allt för slottsfesten på fredag. Hallelujah.

Fet och fin

JA! Nu är det fredag och om några timmar kommer Andreas, Kalle och Petter och hämtar mig. Här ska det umgås, familje-festas och levas.
Nästa vecka är det slottsfest här på Wik (ordet ingen tycks kunna stava till). Det ryktas att lärarna ska skrämma oss med hjälp av spökhistorier eller utklädnader. Låter trevligt tycker jag! Måste bara finna en klänning jag kan ha på mig då klädseln skulle vara "proper".

Igår tittade jag och Emily på Mammas Pojkar. Vi bestämde oss för att det skulle vara veckans svenskalektion (för henne) och veckans tutt-titt nu när vi inte hade kroki i måndags. Det var faktiskt ganska roligt, men mest av allt patetiskt. Vilket i och för sig var ganska roligt. Det var även ostkaka till efterrätt igår till middagen. Jag åt så mycket att jag stånkade och stönade hela vägen tillbaka till mitt rum. Helt klart värt det dock. Jag undrar om jag kommer bli tjock, de säger ju att det finns en fetma som kallas "folkhögskole-fenomenet" och jag börjar tro dem.



Långhårig och tjock men väldigt glad.


Han é som ett hubbabubba

Jajamän, snart är det dags! Hoho.


Lazy sunday afternoon

Jag tror inte jag har varit så bakfull som jag var igår på flera år. Känner inte för att göra om det på ett tag heller.
Jag längtar helt grymt mycket till nästa helg då jag ska få träffa alla min syskon och co, det kommer bli en fin helg.
Jag borde verkligen inte alls blogga utan jag borde göra vår kroki-läxa. Men jag vet inte... jag känner inte riktigt för att rita av mina egna muskelgrupper. Jag vet inte ens hur det ska gå till?

Jag och Emily i fredags. Vi har stjärnor i pannan för att vi nyss sett en Broder Daniel-dokumentär.



Jag blev tvungen att duscha mitt hår efter en tvångsstyling av Sebastian.


RSS 2.0